Alegría de Aloña

Alegría de Aloña är en elegant spansk tapa

Alegría de Aloña är en elegant spansk tapa som kombinerar len ankleverpaté med syrliga piquillopaprikor och salta ansjovis. Perfekt för en sofistikerad tapasupplevelse!

Alegría de Aloña

Ingredienser

  • Rostat bröd
  • Ankpaté
  • Piquillopaprikor
  • Ansjovis i olja
  • Majonnäs

Tillagning steg för steg

  1. Förbered basen
    •Lägg en skiva ankpaté på varje rostat bröd.
  2. Gör paprika-moussen
    •Mixa piquillopaprikorna med en liten mängd majonnäs tills du får en slät kräm.

Montera tapasrätten

  • Bred paprika-moussen över patén.
  • Lägg tre ansjovisfiléer ovanpå varje bit.

Servering

Arrangera tapasbitarna på ett fat och njut av de rika smakerna​.

Smaklig måltid! 🥪

Recept Tapas

Kom ihåg att varje måndag kommer det att finnas ett nytt recept som väntar på dig!